Beeld © ANP

Tim Hofman zoekt klokkenluiders voor nieuw programma

18 november 2020 12:05

Tim Hofman (32) heeft een nieuwe presentatieklus te pakken. Met het team van 'BOOS' gaat hij een nieuw programma maken over macht, dat bij NPO 3 te zien zal zijn. De presentator deelt alvast een oproepje voor Pak de macht op Twitter: "We zoeken klokkenluiders. Wie zijn nou eigenlijk de baas in Nederland?"

"Die ken je misschien wel. Een hele machtige man in Nederland"

In het filmpje laat Hofman een hoofd zien van Rutte. "Die ken je misschien wel. Een hele machtige man in Nederland", zegt hij. Maar er zijn volgens de presentator nog veel meer mensen in Nederland met veel macht, die onbekender en onzichtbaarder zijn. "Wie zie je niet, maar beslist wel heel veel over jou en mij? Wie misbruikt de macht? En hoe lossen we dat op?", vraagt Hofman. Het is nog onbekend wanneer Pak de macht precies op de buis verschijnt, maar Hofman roept wel op namen en rugnummers naar hem te mailen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim Hofman ligt onder vuur door gedrag in BOOS: 'Ik was een lul'

De toon van Pak de macht lijkt op die van BOOS, waarin de 32-jarige presentator probeert problemen van kijkers op te lossen door de confrontatie aan te gaan met de betrokken instanties of personen. De uitzendingen trekken doorgaans meer dan een half miljoen, veelal jonge, kijkers. Tim won onlangs nog de Televizier-Ster voor Online video-serie. Hieronder zie je hoe hij werd verrast. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!