Beeld © ANP

Kim Kötter deelt heftig bevallingsverhaal van tweede kindje

18 november 2020 14:11

Het is vandaag Wereld Prematurendag, of ook wel: de dag van de te vroeg geboren baby. Kim Kötters (38) tweede zoontje Muck is ook een prematuur. Hij werd zelfs veertien weken te vroeg geboren. Kim deelt haar heftige bevallingsverhaal op social media.

Op Instagram deelt Kim een tweetal foto's van toen ze nog zwanger was van haar kleine Muck. 'In 2016 braken mijn vliezen met 26 weken zwangerschap', schrijft Kim. 'Ik was in Almelo. Op het ROC van Twente. Ik stond net twee minuten voor de klas.' En haar grote liefde Jaap was niet eens in de buurt. Sterker nog: hij was niet eens in het land.

'Jaap was net geland in Los Angeles.' Vervolgens werd Kim met sirenes vervoerd naar het ziekenhuis. 'Uiteindelijk beland in het fantastische WKZ. We leefden per minuut, later per dag, nog later per week extra erbij.' 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kim Kötter deelt zwangerschapsfilmpje: 'Draakje in m'n buik'

Na bijna vijftien hele weken in het ziekenhuis te zijn geweest, beviel Kim toch van een gezonde en volgroeide baby: Muck. Inmiddels is Kim in verwachting van haar derde zoontje. De zwangerschap kwam totaal onverwacht, maar uiteraard is ze er daarom niet minder blij mee. In de video hieronder vertelt Kim er alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!