Beeld © ANP

Angelina Jolie krijgt tegenslag in vechtscheiding met Brad Pitt

18 november 2020 13:39

De rechter in de scheidingszaak van Angelina Jolie (45) en Brad Pitt (56) wordt niet gewisseld. De actrice had verzocht om een andere rechter omdat de man 'banden zou hebben' met haar ex, maar dat verzoek is volgens Amerikaanse media afgewezen.

Afgelopen zomer vroeg Angelina okeen andere rechter omdat John W. Ouderkirk ook betrokken zou zijn bij zaken waar ook Brads advocaat aan werkt. Volgens de actrice zou hij hierdoor partijdig kunnen zijn bij de behandeling van hun scheiding. Dat verzoek is afgewezen omdat daar onvoldoende bewijs voor zou zijn.

Angelina vroeg in 2016 een scheiding aan. Waarom het zolang duurt, is niet duidelijk. Net als vele andere sterren betalen de twee exen een privérechter in hun scheidingszaak zodat veel persoonlijke en financiële details geheim blijven. Bepaalde verzoeken moeten echter wel volgens de standaardprocedure worden ingediend en zijn dus openbaar.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Brad Pitt na drie maanden alweer vrijgezel

De twee werden vorig jaar door de rechter wel officieel single verklaard. Het voormalige koppel heeft sindsdien de status van vrijgezel en blijft dat totdat de scheiding rond is.

Angelina en Brad waren twee jaar getrouwd en in totaal twaalf jaar samen toen de actrice een scheiding aanvroeg. Samen hebben ze zes kinderen, waarvan de oudste drie zijn geadopteerd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!