'Tom & Jerry' Beeld © Warner Bros.

Gemixte reacties op trailer nieuwe Tom & Jerry-film

18 november 2020 15:11

Niet iedereen is tevreden over de comeback van Tom & Jerry. De kat en de muis maken een rentree op het grote scherm en de eerste trailer levert zowel kritiek als enthousiasme op.

"Hoezo zijn mensen hier enthousiast over? Het ziet er niet uit"

De klassieker Tom & Jerry is op weg naar een bioscoopzaal bij jou in de buurt. De ultieme rivalen gaan een nieuw avontuur aan, blijkt uit de eerste trailer voor de film. Bovendien zijn ze in een nieuw animatie-jasje gestoken voor de reboot. In de film zijn alle diertjes met een computer getekend, maar de rest is allemaal live-action. Het zorgt voor flink wat reacties, zowel positief als negatief. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

You know you love it: opnames Gossip Girl-reboot begonnen

De fans van het duo Tom & Jerry staan te trappelen om ze eindelijk weer eens terug te zien op het witte doek. 'Het is zo verfrissend dat ze het juist niet realistisch hebben geprobeerd te maken', vindt één fan. 'Ik heb er zin in', vat een liefhebber het kort samen. Anderen zijn minder enthousiast. 'Hoezo zijn mensen hier enthousiast over? Het ziet er niet uit', aldus één criticaster. Een ander vindt het tijd om rustig te doen: 'Iedereen moet even chillen. Gewoon genieten. Als je die film niet wil zien, dan kijk je toch lekker niet.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tyra Banks deelt groot nieuws: reboot Coyote Ugly in de maak

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Groen licht voor Pretty Little Liars-reboot

Tom & Jerry is vanaf 5 maart te zien in de Nederlandse bioscopen. De cartoon is niet de enige animatieserie die nieuw leven in is geblazen. Ook The Addams Family kreeg een reboot, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!