Beeld © ANP

Michael Douglas dacht dat 'ie het verpest had bij Catherina

18 november 2020 15:23

Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones vieren woensdag dat ze precies twintig jaar getrouwd zijn. De 76-jarige acteur weet na al die jaren nog precies wanneer hij verliefd werd op de 51-jarige actrice. Toen hij haar zag in The Mask of Zorro (1998) wilde hij graag met haar op date.

"Ze keek me aan en zei: ik heb veel over je gehoord en dat is dus allemaal waar"

"Ik zag die film en dacht: wauw, wie is deze vrouw? Ze is geweldig", blikt Michael terug in een video op Instagram. Maanden later zagen ze elkaar op een filmfestival in Frankrijk. Catherine wilde best een drankje met hem drinken en nodigde hem uit om met een groepje wat te gaan eten. "Ik dacht: dit gaat goed. Dit gaat goed."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Catherine Zeta-Jones 20 jaar getrouwd met Michael Douglas

Na het eten moest de actrice nog werken, maar wilde daarna nog wel met de acteur wat drinken in de bar van zijn hotel. Toen Michael haar weer zag, was hij zo onder de indruk dat hij zei dat hij vader van haar kinderen zou worden. "Ze keek me aan en zei: ik heb veel over je gehoord en dat is dus allemaal waar. Fijne avond nog."

Toch kwam het goed. "Ik dacht dat ik het compleet had verpest, maar ik ben blij dat ik kan zeggen dat we contact hielden en de rest is geschiedenis."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michael Douglas vreesde verslaafde zoon te verliezen

Het koppel trouwde in 2000 kort nadat de scheiding van Michael en zijn eerste vrouw rond was, met wie de acteur een zoon heeft. Catherine en Michael hebben samen twee kinderen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!