Harry Styles overladen met kritiek door coverfoto Vogue

19 november 2020 03:09

Controversiële YouTuber Logan Paul (25) ging woensdag in zijn podcast fel in tegen kritiek van zijn medehosts op de coverfoto van Harry Styles (26) in Vogue. De zanger poseert daarop in een jurk.

"Is goed in je vel zitten en je goed voelen over wie je bent niet mannelijk, wat je daarbij ook wil dragen?"

Toen zijn collega's dat "niet mannelijk" noemden, trok Logan stevig van leer. "Bro, wat betekent mannelijk dan voor jou? Is goed in je vel zitten en je goed voelen over wie je bent niet mannelijk, wat je daarbij ook wil dragen? Jullie maken er iets van dat het niet is. Jullie zijn het soort mens dat hiernaar kijkt en zegt: nee, mannen moeten mannen zijn en die mogen geen jurken aan."

Zijn medepresentatoren zeiden daarop dat ze geen oordeel velden, maar daar wilde de YouTuber niets van weten. "Ik ziet hier te luisteren hoe jullie zeggen dat jullie niemand willen veroordelen, terwijl jullie iemand veroordelen."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Harry Styles shopt graag op vrouwenafdeling

Logan heeft de afgelopen jaren vaak voor ophef gezorgd door zich niet al te inlevend op te stellen in zijn vlogs. Zo liet hij ooit beelden zien van iemand die net zelfmoord had gepleegd, elektrocuteerde hij dode ratten en haalde een vis uit zijn vijver om het dier vervolgens te 'reanimeren'. Ook haalde hij de woede van homorechtenorganisatie GLAAD op zijn hals toen hij begin 2019 aankondigde dat een van zijn goede voornemens was om voor één maand homo te worden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!