Beeld © Instagram @channahkoerten

Channah Koerten onthult naam van pasgeboren dochter

19 november 2020 11:27

Vorige week werd Nederland opgeschrikt met het heugelijke nieuws dat Channah Koerten (26) is bevallen een dochter. Maar dat niet alleen: heel het land kon meegenieten van de bevalling die de jonge ouders hebben vastgelegd in hun eigen vlog. Op het YouTube-kanaal van Channah deelde ze dit bijzondere moment, maar zonder de naam te vertellen. Nu is het eindelijk zover: Channah en haar liefje Quentin Jarrett (29) zijn de trotse ouders geworden van Rumi Rainbow.

"We hadden het erover: wanneer neem je nou eigenlijk een tweede?"

Rumi Rainbow is geboren op 9 november en haar ouders winden er geen doekjes om: ze heeft namelijk nu al een eigen Instagram pagina! Op deze pagina zijn de echo's te zien en kan je een glimp opvangen van hoe haar kleine kamertje eruit ziet. Ook zie je de aandoenlijke voetjes van die kleine.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Hoogzwangere Channah Koerten is helemaal klaar met zwangerschap

Het koppeltje is voor de tweede keer ouders geworden, zo maakten de Temptation Island-sterren bekend. De lovebirds hebben al een zoontje, genaamd Tiger. Op Channah's allereerste moederdag maakte ze bekend weer in verwachting te zijn. "We hadden het erover: wanneer neem je nou eigenlijk een tweede? Kun je dat doen met vier jaar ertussen of gelijk doorpakken? (...) Straks is Tiger naar school en dan heb je net weer een beetje je leven terug", vertelde het stel eerder.

Haar eerste zwangerschap zal Channah niet zo snel vergeten. Ze kwam er namelijk tijdens haar deelname aanTemptation Island achter dat ze in blijde verwachting was. Dit zorgde echter wel voor een heuse rel, hieronder zie je er alles over.

Zwangere Temptation-Channah krijgt bakken met kritiek

07:11

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!