Chateau Meiland Beeld © Talpa/Wessel de Groot

Zet de wijn maar weer weg: laatste Chateau Meiland op de buis

19 november 2020 12:48

De flessen wijn kunnen voorlopig voor de allerlaatste keer koud worden gezet. Waar we de afgelopen weken konden genieten van de verhuisstress van de Meilandjes, is het einde voor 'Chateau Meiland' in zicht. De allerlaatste aflevering is namelijk vanavond te zien, maar er gloort hoop aan de horizon.

In alweer het vierde seizoen van het populaire programma zagen we hoe de levens van de familie Meiland totaal zijn veranderd. Ze zijn weer teruggegaan naar Nederland, hebben afscheid genomen van huishoudster Nadège en van Mevrouw Jansen, de poes. Ook staat het kasteel in de verkoop, maar wil dat nog niet echt lukken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland in tranen: 'Schoonzus heeft hartinfarct gehad'

Na deze aflevering is het voorlopig even stil rondom Martien, Erica en Maxime. Toch hoeven de fans niet lang te treuren, want met de kerst is de familie weer terug. De Meilandjes krijgen namelijk maar liefst vier speciale afleveringen rondom de feestdagen.

Vanavond in de laatste aflevering van het vierde seizoen krijgen we te zien hoe het boek van Martien gelanceerd wordt. Hierin onthult de flamboyante kasteelheer flink wat dirt over onder anderen Caroline, zijn voormalige beste vriendin. Hieronder zie je er alles over.

'Caroline eiste meer en meer geld van Martien Meiland'

03:13

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!