Beeld © ANP

Nicolette Kluijver deelt liefdevol kiekje met dochtertje: 'Tijd gaat snel'

19 november 2020 12:56

De tijd gaat snel, zo merkt ook Nicolette Kluijver op. De 36-jarige presentatrice deelt op haar Instagram dat haar dochter veel te snel oud wordt.

"Waar is deze tijd gebleven?"

Nicolette werd acht jaar geleden voor het eerst moeder van dochtertje Sophia. Inmiddels wordt ze al een heel dametje en dan is het tijd om zelfstandiger te worden. 'Vanmorgen vroeg je of je na school alleen naar huis mag lopen', schrijft de presentatrice bij een foto uit de oude doos. Hierop is te zien hoe Nicolette haar dochtertje tegen haar ontblote bovenlijf houdt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette en Kaj intens verdrietig door verwoesting Expeditie-dorp

'Waar is deze tijd gebleven?' vraagt ze zich af. 'We zijn nu acht jaar verder.' Nicolette kan rekenen op flink wat liefdevolle en begripvolle reacties, waaronder van haar ex-man Joost. Hij laat een hartje achter voor zijn ex en hun dochtertje. Gelukkig heeft Nicolette nog haar handen vol aan de tweeling, die vorige maand zes jaar zijn geworden.

Nicolette vertelde eerder dat zij en haar ex-man de kinderen op de eerste plek zullen zetten na de breuk, hieronder vertelt ze er uitgebreid over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!