Beeld © YouTube: @robbertrodenburg

Gordon: 'Een kind zou mijn redding kunnen zijn'

19 november 2020 17:28

Gordon (52) heeft een openhartig gesprek gehad met Robbert Rodenburg (22) voor zijn YouTube-serie 'Open Kaart'. Hierin vertelt hij over een mogelijk nieuwe man in zijn leven en over zijn diep gekoesterde kinderwens.

Het is geen geheim dat Gordon een kinderwens heeft. Twee jaar geleden had het dan ook niet veel gescheeld of de zanger was vader geworden. "De afgelopen jaren heb ik er steeds vaker over nagedacht. Ik heb twee jaar geleden zelfs een draagmoeder gevonden, maar dat heb ik afgeblazen, omdat ik vond dat mijn leven er niet geschikt voor was. Nu is dat een heel ander verhaal."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon fileert Angela de Jong: 'Heb je nog wel seks?'

Door zijn werkzaamheden voor het programma 100 Jaar Jong ziet hij hoe sommige mensen eenzaam achterblijven, en dat is iets wat hij absoluut niet wil. "Het feit dat ik straks deze aarde ga verlaten en niks achterlaat vind ik wel een harde gedachte. (…) Als het zo moet zijn dat ik nog vader mag worden, dan zou ik dat heel leuk vinden. Ik sluit het niet uit. (…) Ik denk dat het wel eens mijn redding kunnen zijn. Dan word je je bewust van het feit dat de onvoorwaardelijke liefde toch echt bij je kind ligt en niet bij iemand anders."

Toch sluit Gordon een nieuwe relatie niet uit. "Ik zou het leuk vinden, maar het heeft geen prioriteit. Elke man was de liefde van mijn leven", grapt de zanger. "Als het me overkomt zou ik het heel leuk vinden. Als ik ouders van kinderen spreek, dan zeggen ze allemaal dat een kind het mooiste op de wereld is. (...) Als het zo mocht zijn, dan is het meer dan welkom."

Gordon wil liever geen jonge mannen meer: "Liever niet meer onder de 30 jaar. Maar ik heb nu wel een hele leuke jongen uit Kaapstad die ik heel leuk vind." Het hele gesprek tussen Gordon en Robbert zie je hier.

Gordon is momenteel druk bezig met een muzikale comeback. RTL Boulevard zocht hem op.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon krabbelt overeind: 'Met dank aan traumatherapie'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!