Beeld © ANP

Verdachte overval Gordon staat op 22 december voor de rechter

20 november 2020 10:53

De 23-jarige man die wordt verdacht van de gewelddadige overval op Gordon (55) moet op 22 december voorkomen. Dat bevestigt een woordvoerder van de rechtbank van Amsterdam.

"Ik kijk twee keer voordat ik naar de keuken loop"

De rechtbank trekt zo'n twee uur uit voor de zaak. Of de zaak inhoudelijk wordt behandeld of dat er een pro-formazitting plaatsvindt is niet duidelijk.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gordon: 'Een kind zou mijn redding kunnen zijn'

In september werd Gordon in zijn huis bruut overvallen. Daarbij werd hij mishandeld en werden zijn pinpas, creditcards en sieraden meegenomen. De 52-jarige zanger zei donderdag in de serie Open Kaart op YouTube dat hij nog dagelijks bang is in zijn eigen huis. "Dat ze door mijn ramen heen schieten", geeft hij als voorbeeld. "Ik kijk twee keer voordat ik naar de keuken loop, want dat is nog helemaal open. En dan ga ik snel weer terug."

De zanger zegt dat het voor nu "oké" is. "Ik ben niet ongelukkig, maar ik ben ook niet gelukkig. Dat heeft gewoon te maken met wat er gebeurde en waar ik nog middenin zit." RTL Boulevard sprak onlangs nog met Gordon, over de tegenslagen die hij recentelijk te verwerken heeft gekregen. In de video hieronder vertelt de zanger er alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!