Beeld © ANP

Maxime Meiland is het niet eens met verkoopprijs kasteel

21 november 2020 14:57

De familie Meiland is nog altijd gebonden aan Frankrijk. Het kasteel is namelijk nog altijd niet verkocht, dus besloten ze de prijs flink te verlagen. Dochter Maxime staat niet bepaald achter deze keuze, zo vertelt ze aan 'De Telegraaf'.

"We willen ervan af dus op een gegeven moet je iets doen"

"Wij hopen dat het kasteel verkocht wordt", vertelt de Meiland-telg. "Er zijn wel al een aantal gegadigden, maar het is gewoon pech door de gehele situatie. (…) Ik denk niet dat mensen het te duur vinden. We hebben thuis overlegd om de verkoopprijs iets te zakken, maar mijn gevoel was nee. Ik vind het nu eigenlijk een soort van te goedkoop. We willen ervan af dus op een gegeven moet je iets doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland in tranen: 'Schoonzus heeft hartinfarct gehad'

Maxime vertelt ook dat haar ouders Martien en Erica onlangs weer naar het kasteel zijn gegaan en daar een totaal vernieuwd paleisje aantroffen. "De elektra is vernieuwd, er zijn grote septictanks. Je koopt echt wel een goed gebouw." Ze hekelt dan ook alle kritiek op het kasteel. "Het is een waanzinnig gebouw. Dus ik vind het de originele prijs wel waard."

Op dit moment staat het kasteel voor 998.000 euro te koop. De familie Meiland is dus een stuk gezakt, want het originele plan was om er 1,2 miljoen euro voor te vangen. Gelukkig vallen ze niet in een financieel gat, want Martien heeft onlangs een boek uitgebracht. Hierin doen de Meilandjes onder andere het hele verhaal rondom het vertrek van Caroline. Hieronder zie je er alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!