Beeld © RTL

Oh, Wat Een Jaar!-kijkers lopen weg met Chantal Janzen

22 november 2020 12:40

In alweer de derde aflevering van 'Oh, Wat Een Jaar!' brachten Chantal Janzen (41), Ruben Nicolai (45) en Carlo Boszhard (51) een bezoekje aan het jaar 1968. De kijkers smulden van de nostalgie én hebben Chantal als nieuwe presentatrice in hun hart gesloten.

"Wat mooi"

Ruben en Carlo speelden het spel natuurlijk niet alleen. Samen met Catherine Keyl aan de zijde van Ruben en Barrie Stevens bij Carlo, zorgden ze voor de nodige lachers. Het optreden van Shirma Rouse als Aretha Franklin zorgt voor het nodige kippenvel bij de kijkers. 'Wat mooi', schrijft een op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal, Ruben en Carlo zijn de nieuwe K3 in Oh, Wat Een Jaar!

Toch is het vooral Chantal die de show steelt. De presentatrice had grote schoenen te vullen met het vertrek van Linda de Mol, maar de kijkers lopen inmiddels met haar weg. 'Je bent een kanjer. Je kunt zelfs een programma wat ik vreselijk vond leuk maken', schrijft een kijker op Twitter. Het is niet de eerste keer dat Chantal bedolven wordt onder complimenten. Ook de afgelopen weken wisten de kijkers haar te waarderen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maik de Boer ziet oude jas onverwacht terug in Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! is elke zaterdagavond om 20:00 uur te zien op RTL 4. Alles over het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar! zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!