Beeld © ANP

Michael Bublé trapt kerstseizoen af op Sky Radio

23 november 2020 10:09

De adventperiode moet nog beginnen, maar Sky Radio is maandagochtend al omgedoopt tot The Christmas Station. Luisteraars van de zender kunnen vanaf nu weer een aantal weken lang genieten van non-stopkerstmuziek. Het startschot werd digitaal gegeven door 'Mister Christmas' Michael Bublé (45).

"Dit is het moment waar we allemaal op hebben gewacht"

"Dit is het moment waar we allemaal op hebben gewacht. Het is de mooiste tijd van het jaar, dus laten we beginnen met rocken rond de kerstboom door naar onze favoriete kerstliedjes te luisteren", aldus de zanger die bekend is van zijn versies van kersthits als 'Jingle Bells', 'It's Beginning To Look A Lot Like Christmas' en 'Frosty The Snowman'.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Michael Bublé krijgt doodsbedreigingen via Instagram

Uunco Cerfontaine, radiodirecteur van Sky Radio, is blij dat de Canadese zanger het kerstseizoen weer heeft geopend. "Iedere track van zijn album Christmas zorgt voor sneeuw uit de speakers. Kerst is de mooiste tijd van het jaar en gezien de huidige situatie voor velen misschien wel belangrijker dan ooit om even te kunnen ontsnappen aan de dagelijkse realiteit."

Online konden liefhebbers van kerstmuziek al vanaf eind september naar kerstliedjes luisteren. Sky Radio maakte bekend vanwege de coronacrisis het onlineradiostation al eerder op te tuigen. "Door de coronacrisis en de daarbij komende social distancing lijkt hier meer behoefte aan te zijn", meldde de zender toen op basis van eigen onderzoek.