Beeld © Getty Images

Geri Halliwell vond moed om op te treden door haar paard

23 november 2020 13:52

Geri Halliwell (48) vond het sinds haar dertigste spannend om op te treden. Op haar YouTube-kanaal vertelt Ginger Spice nu dat haar inmiddels overleden paard Beauty haar hielp bij die angst.

"Ik voelde me niet verbonden met mijn fans"

"Ik voelde me niet verbonden met mijn fans", vertelt Geri op haar YouTube-kanaal. Zelf denkt de zangeres dat ze hen te veel voor lief heeft genomen door de jaren heen. Maar in 2018 schafte Geri haar paard Beauty aan. "Toen ik Beauty vond, kreeg ik mijn moed terug", zegt Geri in de video. "Door in het zadel te zitten, voelde ik een vrijheid die ik lang niet had ervaren."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Mel C bevestigt tour van Spice Girls door 25-jarig jubileum

"Die drang om te verbinden en vrijheid te voelen, was groter dan mijn angst", aldus Geri. "En ik denk dat ik dat te danken heb aan Beauty." Dit jaar overleed haar paard, tot groot verdriet van de zangeres. "Er waren complicaties tijdens een operatie." Inmiddels rijdt Geri met een ander paard: Hank.

De Spice Girls maakten vorig jaar uiteraard een grote rentree, toen ze door Groot-Brittannië toerden. RTL Boulevard sprak daarna met Mel C over de kans op nóg een nieuwe toer. Dat gesprek zie je in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!