Arie en Romy Boomsma Beeld © ANP

Romy Boomsma ziek van kopieergedrag: 'Zeker geen compliment'

23 november 2020 18:15

Het is een understatement dat zowel Romy (29) als Arie Boomsma (46) niet vies zijn van tatoeages. De moeder van drie liet op haar 17e al haar eerste plaatje zetten en sindsdien is haar collectie flink gegroeid. Ook haar twee oudste kinderen zijn vereeuwigd op haar lijf. Ze is er dan ook niet van gediend dat mensen zomaar haar tattoo's kopiëren, zo vertelt ze tijdens en vragenrondje op Instagram. 

"Het kopiëren van mijn tatoeages is iets waar ik buikpijn van krijg"

Als een volger aan Romy vraagt waarom ze nog altijd geen tattoo heeft van dochtertje Juniper, die afgelopen juni werd geboren, laat de influencer weten dat het slechts een kwestie van tijd is. 'Ik weet al wel wat ik wil laten zetten voor haar, maar het is er nog niet van gekomen', aldus de jonge moeder.

Het heeft dus niets te maken met het feit dat haar tatoeages vaak worden gebruikt als inspiratie. Al is dat iets wat haar wel dwarszit. 'Het kopiëren van mijn tatoeages is iets waar ik buikpijn van krijg', biecht Romy dan ook op. 'Om een tekening die we hebben bedacht voor het geboortekaartje van een van onze kinderen terug te zien bij een volslagen vreemde (…) Dat is zoiets persoonlijks en juist daarom zo bijzonder en leuk om zelf te bedenken wat bij je past.' Romy gaat verder: 'Geïnspireerd raken is oké, overnemen is iets anders. Ik ben geen Pinterest-plaatje en het is zeker geen compliment.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Romy Boomsma toont prachtige geboortekaartje baby Juniper

Romy beviel thuis van de kleine meid, een bevalling die ze niet als pijnlijk heeft ervaren vertelt ze tevens op haar Stories. 'Waar ik me tijdens mijn eerste bevalling constant tegen de weeën aan het verzetten was en daardoor heel gespannen bleef, waardoor de ontsluiting voor geen meter vorderde, kon ik me de laatste keer compleet ontspannen en me overgeven aan de weeën door erin mee te gaan. Misschien omdat ik nu wist dat verzetten geen enkele zin heeft en juist averechts werkt. En misschien ook wel omdat ik me zo kalm voel sinds we hier wonen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Arie Boomsma komt met nieuw boek over gezonde levensstijl

Naast de zorg voor drie kinderen heeft Arie ook nog eens zijn eigen sportschool. In onderstaande video geeft hij dan ook tips en tracks om van je coronakilo's af te komen:

Arie Boomsma helpt je van je overtollige coronakilo's af

02:44

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!