Beeld © Instagram @bibibreijman

Bibi en Waylon vieren tweede verjaardag van dochtertje

24 november 2020 17:32

Het is een bijzondere dag vandaag voor droomkoppel Waylon (40) en Bibi Breijman (29). Hun kleine dochtertje Teddy is vandaag namelijk alweer twee jaar oud geworden. De trotse ouders kunnen niet anders dan apetrots zijn.

"Waar jij huppelt maken de wolken geen schijn van kans"

Waylon en Bibi kennen elkaar van het tweede seizoen van It Takes 2, maar de vonk sloeg pas eind 2017 over in aanloop naar Waylons concertreeks Top 1000 Allertijden in Ahoy. Een jaar later maakte Bibi bekend zwanger te zijn. Nu, twee jaar na dato, vieren ze dit grote geluk. 'Lieve Tedje, met jou schijnt het zonnetje altijd, waar jij huppelt maken de wolken geen schijn van kans. En mocht het dan toch regenen, dan komt het door jouw regendans', schrijft de trotse moeder op haar sociale media naast een prachtige fotoshoot van haar en haar wurm. Waylon laat op zijn beurt weten: 'Lieve Tedje! Vandaag is het feest want vandaag ben je al pas 2 jaar... IK HOU VAN JOU KLEIN AAPJE! Happy birthday to you!'

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Bibi Breijman over stulpje: 'Het lijkt hier net een stripclub'

Op dit moment hoeft de kleine Teddy nog geen broertje of zusje te verwachten. Door een zwangerschapsaandoening is Bibi nu namelijk erg huiverig om er een tweede keer aan te beginnen. "Ik wilde een avond m’n gebruikelijke thuis workout doen. Toen ik m’n matje uitrolde voelde ik een misselijkheid opkomen die heel anders voelde dan ik gewend was", vertelde de vlogster eerder in een interview met Stichting ZEHG voor International HG Awareness Day. "Die hele nacht voelde ik me zo ziek dat ik het licht zag worden buiten. (…) Zelf ben ik ook heel bang dat ik het weer ga krijgen, ik ga er ook vanuit dat ik het ook gewoon weer krijg. Daarom wil ik het dit keer wel echt plannen. Dan kan ik ook aan mijn dochter uitleggen wat er aan de hand is. Zonder HG had ik misschien nu al wel een tweede zwangerschap achter de rug."

Ondanks haar angst hebben Bibi en Waylon altijd aangegeven dat ze hopen op een groot gezin. "Maar ik wacht nu nog even totdat ik het weer aan kan."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Ondeugend dochtertje verandert interieur bij ouders Waylon

Bibi is op dit moment een van de kandidaten van het populaire programma Het Perfecte Plaatje en daarin stond een mooie verrassing op de influencer te wachten. 'Vanavond voor mij een hele speciale verrassing in de uitzending, Tedje en Waylon op de foto zetten', laat de dame weten op haar Instagram. Op de foto zien we hoe Waylon en Ted totaal ondergekliederd zijn met verf. Dat de ouders overduidelijk trots zijn op de kleine en haar weten te verwennen met de mooiste cadeaus, wordt overduidelijk in onderstaande video:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!