Chantal in Married At First Sight Beeld © Videoland

Chantal uit Married at First Sight single na 'freaky' relatie

25 november 2020 09:54

Alsnog een eenzame kerst voor Chantal Huf. De uitgesproken blondine wist na haar 'Married at First Sight'-fiasco eigenhandig een man aan de haak te slaan, maar helaas was de romance slechts van korte duur blijkt nu.

"Soms is niet alles wat het lijkt"

Waar Chantal afgelopen oktober niet uitgepraat raakte over de 'hoffelijkheid' van haar nieuwe vlam bij RTL Boulevard, laat de Hagenees nu weten de de relatie alweer voorbij is. Chantal, die niet op haar mondje is gevallen, vertelt aan Shownieuws dat zij en haar inmiddels ex-vriend geen goede match waren. "Ik treed niet in detail, maar het was freaky. Soms is niet alles wat het lijkt", aldus Chantal.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carlo Boszhard beleeft dag met gouden randje op set MAFS

Chantal ontmoette haar ex in de bakkerij, waar hij een saucijzenbroodje voor de blondine bestelde en bewees dat liefde wel degelijk door de maag gaat. Althans, voor even dan. Na het romantische moment bleven de twee contact houden en tijdens een sportief potje bowlen vroeg hij haar verkering, inclusief ring. Helaas zal deze nooit worden ingeruild voor een trouwring...

RTL Boulevard sprak Chantal eerder al na het hele Married at First Sight-avontuur. Hoe de blondine die tijd heeft beleefd, vertelt ze hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Milly open over scheiding van Joost na Married at First Sight-huwelijk

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!