Beeld © Instagram @TooskeRagas

Tooske Ragas' broer overleden

25 november 2020 20:11

Verdrietig nieuws voor Tooske Ragas (46). De presentatrice deelt op Instagram dat ze vandaag afscheid heeft genomen van haar oudere broer. 'Op deze stralende woensdag hebben we mijn lieve, unieke, sterke broer begraven', schrijft ze naast een prachtige foto van hen samen. 'Mijn hart zal nooit meer hetzelfde zijn, maar ik vertrouw erop dat liefde sterker is dan dood. Ook morgen komt de zon weer op.' Jan-Pieter had het syndroom van Down en leed ook aan de ziekte Alzheimer.

"Ach, gecondoleerd lieve Tooske, sterkte voor jullie allen"

Tooske groeide op met twee broers. "Jan-Pieter was 5 jaar toen ik werd geboren, Jaap 2,5. Dat Jan-Pieter is zoals hij is, was vanzelfsprekend voor mij. Ik vond het niet eens bijzonder dat ik als 10-jarige zijn badtemperatuur regelde", vertelde Tooske eerder over hem in een interview met het tijdschrift 'Lotje&co'.

"Hij stelt zich voor als mijn grote broer, dat heeft hij zich echt toegeëigend. Hij ís natuurlijk ook een volwassen man. Soms jammer: heb ik een prachtig sinterklaasgedicht gemaakt, leest hij het bijna onverstaanbaar voor. Vroeger kon ik het gedicht dan zelf nog eens hardop voorlezen, maar daarmee gaat hij niet meer akkoord." 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Teleurgestelde Tooske geraakt door eliminatie DWTS

Nu deelt Tooske het verdrietige nieuws dat haar oudste broer is overleden. Ze kan dan ook rekenen op een hoop steunbetuigingen.

'Ach lieve Tooske en familie, alle kracht gewenst, ik denk aan jullie', reageert Chantal Janzen en 'Ach, gecondoleerd lieve Tooske, sterkte voor jullie allen', schrijft Heleen van Rooyen. Ook Viktor Brand en Britt Scholte steken de presentatrice een hart onder de riem. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!