Beeld © ANP

Guus Meeuwis reageert op ophef over 'crematorium'-huis

26 november 2020 12:04

Het nieuwe liefdesnest van Guus Meeuwis (48) en Manon Meijers (42) was gisteren eventjes hét gesprek op social media. Tilburgers vinden het onbegrijpelijk dat Guus zijn villa liet slopen om er een 'bunker' voor in de plaats te zetten en steken hun mening niet onder stoelen of banken. Frank Dane nam vanochtend even poolshoogte en belde de zanger in 'De 538 Ochtendshow'.

"We zijn nog nieuwe ramen aan het tekenen"

Het viel menigeen al op dat er weinig ramen in het nieuwe liefdesnest van Guus en Manon zitten. Voor het koppel is dat natuurlijk ideaal, omdat ze dan wat meer privacy hebben, maar voor omwonenden is het een doorn in het oog. 'Het huis dat Guus Meeuwis kocht hier in Tilburg en hoe het er nu uitziet vat 2020 wel samen', schrijft iemand op Twitter. 'Hoe kan de gemeente in vredesnaam goedkeuren dat een 103 jaar oud pand in goede staat tegen de vlakte gaat voor dit gedrocht', is een van de vele reacties daarop. Ook wordt het ontwerp vergeleken met een crematorium.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Manon Meijers trekt in bij Guus Meeuwis in Brabant

De transformatie zorgde dus voor flink wat ophef. Tijd om aan de bel te trekken bij onze Guus. "We wonen er nog niet", vertelt hij lachend. "We zijn nog nieuwe ramen aan het tekenen. Het is een heel modern, strak huis. Ik vind het een schitterend ontwerp. Wij zijn er meer dan blij mee! Maar het is net als met een liedje: je moet het pas beoordelen, als het helemaal af is." Guus is dus wel degelijk heel blij met zijn nieuwe huis en merkt vrij weinig van de negatieve reacties die op Twitter ontstaan zijn. "Gisteren was er wat commotie, maar ik hoor vooral goede berichten."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Guus verwoest villa en plaatst er een grijze bunker voor terug

Het hele interview in de De 538 Ochtendshow met Frank Dane kun je hier terugluisteren. Aan RTL Boulevard vertelde Guus onlangs hoe dolgelukkig hij nog is met zijn Manon, dat zie je hieronder.

Guus Meeuwis dolgelukkig met Manon: 'Het leven is een feestje'

02:48

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!