Beeld © YouTube Glennis Grace

Glennis Grace in tranen: 'Nog een lange weg te gaan'

26 november 2020 16:59

Glennis Grace (42) heeft het nog altijd moeilijk met de breuk met haar ex-partner Lévy. In haar nieuwste vlog praat de zangeres heel openhartig over hun verbroken relatie én over haar vader, die opgenomen is in het ziekenhuis. Het is dan ook niet gek dat de zangeres in huilen uitbarst.

"Mijn emoties gaan constant op en neer"

"Ik denk dat ik nog een hele lange weg te gaan heb, wat betreft alles een plekje geven, van wat er in de afgelopen maanden is gebeurd", vertelt een zeer geëmotioneerde Glennis in haar vlog. "Mijn emoties gaan constant op en neer." Dat merkt de zangeres vooral als ze een dag thuis is. "Dan komt alles eruit."

"Het heeft natuurlijk alles te maken met de breuk tussen mij en Lévy en mijn vader die opgenomen is", vertelt Glennis in tranen. Gelukkig gaat het nu goed met hem, 'maar het heeft me wel veel gedaan.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Glennis Grace blijft ex zien ondanks relatiebreuk

Het valt de zangeres allemaal zwaarder dan gedacht. "Alles komt eruit van de afgelopen maanden. Dingen die ik misschien heb weggestopt", vertelt ze. "Ik denk dat ik altijd maar sterk moet zijn, maar wil nu ook niet meer verbloemen dat ik me soms ook heel zwak voel."

Glennis vertelde eerder ook al uitgebreid over de achterliggende reden van de breuk met Lévy:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!