Beeld © ANP

Johan Vlemmix dolenthousiast over Koningsdag in 'zijn' Eindhoven

26 november 2020 16:32

Zijn oranje pak en stropdas werden uit de kast getrokken en de kartonnen beeltenissen van Willem-Alexander en Máxima van stal gehaald toen Johan Vlemmix (61) hoorde dat Koningsdag volgend jaar in Eindhoven gevierd gaat worden. Dat is te zien op foto's die de ondernemer donderdag op Twitter deelde.

"Koningsdag 2021 in Eindhoven dat gaat een geweldig feest worden"

'Koningsdag 2021 in Eindhoven dat gaat een geweldig feest worden', voorspelt de Brabander in het bijschrift van zijn foto. Te zien is hoe hij - getooid met oranje stropdas en pak - zijn duim opsteekt. Achter hem staan twee kartonnen cut-outs van koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Johan Vlemmix politiek in om groots volksfeest te organiseren

Donderdag maakte de Rijksvoorlichtingsdienst bekend dat Koningsdag volgend jaar in Eindhoven gevierd zal gaan worden. Dit jaar zou de verjaardag van Willem-Alexander in Maastricht gevierd worden, maar dat kon vanwege de coronacrisis niet doorgaan. De verwachting was dat de Limburgse stad volgend jaar dan alsnog aan de beurt zou komen, maar daar werd in goed overleg met de dienst Koninklijk Huis en de provincie Limburg vanaf gezien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!