Beeld © Michel Schnater/RTL

Frank reageert op scheidingsbericht: 'Reinste lariekoek'

26 november 2020 19:23

'De Telegraaf' meldt vandaag dat Frank Jansen (74) en Rogier Smit (44) definitief gaan scheiden. Het blad beweert dat Frank samen met zijn advocaat een officiële scheidingsprocedure is begonnen. Volgens Frank is daar helemaal niets van waar, vertelt hij aan RTL Boulevard.

"Ik heb die man al twee maanden niet gesproken"

Frank snapt niets van het nieuwsbericht dat de Privé naar buiten brengt. "Het is je reinste lariekoek", vertelt hij aan RTL Boulevard. "Ik heb die man (die het artikel schreef, red.) al twee maanden niet gesproken." Ook Rogier reageert op de tekst van De Telegraaf. "Spreken is zilver, zwijgen is goud", zegt hij.

Het bericht maakt grote indruk bij het stel, dat doorbrak met de presentatie van Paleis voor een Prikkie. Frank vertelt dat de familie van Rogier in paniek is door het verschenen bericht. Bovendien is Frank zo boos over het bericht dat hij er een advocaat op wil zetten.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Frank blijft definitieve breuk met Rogier ontkennen

De twee flamboyante mannen kregen het met elkaar aan de stok doordat Rogier een telefoongesprek zou hebben gehoord waarin Frank vertelde dat zijn jongere vriend naast zijn schoenen was gaan lopen. Vervolgens vochten de twee hun ruzie via de bladen uit. Zo gooide Rogier de financiële administratie van Frank op straat, wat hij op zijn beurt uiteraard niet waardeerde.

RTL-zenderbaas Peter van der Vorst ging in gesprek met het duo om te proberen de ruzie te lijmen, aangezien de twee kijkcijferkanonnen zijn op RTL 4. "Frank en Rogier moeten als duo wel geloofwaardig blijven", zei Peter over die gesprekken.

In de video hieronder zie je alles over de ruzie tussen Frank en Rogier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!