Glennis Grace (42) Beeld © ANP / Anneke Janssen

Glennis Grace geeft Rogier trap na: 'Wat doet die man op tv?'

26 november 2020 20:42

In een nieuwe aflevering van 'Open Kaart' gaat YouTuber Robbert Rodenburg (22) in gesprek met Glennis Grace (42). Als de vraag voorbij komt wie er wel van tv mag verdwijnen hoeft de zangeres niet lang na te denken: Rogier Smit (46) mag van haar vandaag nog van de buis.

"Voor dat soort mensen heb ik dus echt geen respect"

"Ik vind hem zó verschrikkelijk. Ik kan echt niet met deze man", lacht Glennis voor de camera. Volgens de Lady of Soul komt haar afkeer grotendeels doordat ze 'een persoonlijk dingetje met hem heeft gehad'. Hierover klapt ze uit de school: "Hij heeft mij ergens ooit een keer best beledigd, voor niets. Ik vroeg hem niets, dus hou het lekker voor je."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Glennis Grace in tranen: 'Nog een lange weg te gaan'

"Ik weet niet wat hij die dag in zijn neus had gestopt… maar het was behoorlijk wit", gaat ze verder. "Sorry hoor, maar voor dat soort mensen heb ik dus echt geen respect (...) Wat doet die man op tv? Ga weg!"

Ondertussen lijkt Rogier niet alleen met Glennis in de clinch te liggen, maar ook met zijn eigen man Frank. De Telegraaf meldde donderdag dat er sprake zou zijn van een scheiding. Volgens Frank is daar helemaal niets van waar, zo vertelde hij aan RTL Boulevard. "Ik heb die man (die het artikel schreef, red.) al twee maanden niet gesproken", aldus Frank. Ook Rogier reageert op de tekst.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace blijft ex zien ondanks relatiebreuk

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!