Beeld © Getty Images

Zó luxe en overdadig vieren de Kardashians Thanksgiving

27 november 2020 13:37

In Nederland is Thanksgiving nog geen populaire feestdag, maar in landen als de Verenigde Staten en Canada wordt het ieder jaar weer groots gevierd. De coronacrisis zorgt ervoor dat veel gezinnen dit jaar Thanksgiving een beetje anders vieren. Maar de Kardashians? Die vieren het gewoon lekker 'op zijn Kardashians'. Met heel veel overdaad en luxe.

Eten speelt een grote rol tijdens Thanksgiving. Vooral de kalkoen is een populair gerecht. Daarom wordt Thanksgiving ook wel Turkey Day genoemd. Op de Instagram Stories van verschillende leden van de Kardashian-Jenner-clan zien we dat eten ook bij hen een grote rol speelt. Zo deelt de jongste telg, Kylie, meerdere foto's en video's van een prachtig gedekte tafel. 

Daarnaast heeft de familie ook een enorme tafel met een grote honingraat en tientallen soorten kaasjes, worstjes, toastjes, alles. Uiteraard is ook het dessert een belangrijk deel van het feestmaal. Daarvan deelt de oudste van het stel, Kourtney, wat beelden. Daarop zien we dat de familie geniet van heel veel chocolade en marshmellows.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Khloé Kardashian geeft kijkje in haar pas verkochte villa

De Kardashian-familie staat er uiteraard om bekend dat het hen aan niks ontbreekt. Hun imperium is ontzettend groot en overal is geld genoeg voor. Naast Kylie heeft ook Kim een exorbitant groot bedrag op haar rekening staan. In de video hieronder zie je alles over het vermogen van Kim Kardashian.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!