Zac Efron Beeld © Getty Images

De jacht is geopend: Zac Efron is weer single

27 november 2020 20:15

Dames opgelet: Zac Efron (33) is weer vrijgezel. Volgens 'The Sun' zou de liefde tussen de acteur en model Vanessa Valladares (25) alweer bekoeld zijn.

"Het werk van Zac en de afgedwongen afstand hebben echt zijn tol geëist"

De Baywatch-ster zou de romance hebben beëindigd na vijf maanden daten. Volgens vrienden van het koppel stond 'het lot niet aan hun kant'. Zac woont momenteel in Byron Bay Australië en volgens een insider zou Vanessa afgelopen september nog bij hem zijn ingetrokken. Er waren naar verluid zelfs plannen om samen een huis te kopen.

Afstand zou hun relatie onder druk hebben gezet, waardoor ze er uiteindelijk mee ophielden. Zac zit namelijk in quarantaine tijdens het filmen van de thriller Gold, waarvoor de opnames plaatsvinden in Adelaide. Vanessa is nog altijd in Byron Bay.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zac Efron schittert in remake Three Men and a Baby

"Het werk van Zac en de afgedwongen afstand hebben echt zijn tol geëist", aldus de bron. "Het lijkt erop dat hun relatie meer op een holiday romance leek dan ze wilden toegeven."

De Greatest Showman-acteur ontmoette Vanessa terwijl ze eerder dit jaar werkte in de Byron Bay General Store & Café. Hiervoor was hij een tijdje met actrice Halston Sage, met wie hij in 2014 ook al kort iets heeft gehad. Zac en zwemster Sarah Bro waren daarvoor bijna een jaar samen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zac Efron is van plan om naar Australië te verhuizen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!