Beeld © Instagram @desaevermegan__

Geschokte reacties na foto Temptation-Megan met moeder

28 november 2020 15:35

Megan Desaever (20), bekend door haar deelname aan het populaire programma 'Temptation Island', staat al langer bekend om haar pikante foto’s op Instagram. Maar vandaag reageren haar volgers geschokt om een heel andere reden, namelijk: haar moeder. 'Als je zou zeggen dat het jouw zus is, zou ik het ook geloven', is een van de vele verbaasde reacties.

'Ooh wauw! Ze ziet er verdorie 25 uit'

Dit is niet de eerste keer dat de volgers van Megan met volle verbijstering reageren. Eerder was al bekend dat de dame heel wat aan zichzelf had laten sleutelen. Volgens het Belgische tijdschrift Clint heeft Megan een borstvergroting achter de rug, heeft ze een volledig nieuw gebit én heeft ze fillers laten injecteren in haar lippen. Ze werd hierdoor overladen met complimentjes als 'wow', 'knap' en 'mooi'. Een fan schreef zelfs: 'Je bent er veel mooier op geworden Megan.'

Nu kan haar moeder dus ook rekenen op allerlei positieve reacties. 'Als je zou zeggen mijn zus zou ik het ook geloven! Knappe mama', 'Ooh wauw! Ze ziet er verdorie 25 uit' en 'Whaaaaat dat meen je niet ze ziet er nog zo jong uit' zijn maar een greep van de vele positieve reacties die Megan onder haar foto krijgt.

Megan nam in 2018 met haar toenmalige vriend Kevin deel aan Temptation Island. Het liep voor het stel niet goed af, want de West-Vlaamse bezweek voor de charmes van verleider Joshua. 

Krijg je geen genoeg van Temptation Island? In Temptation Gossip vertellen deelnemers over hun avonturen onder de tropische zon. Check hieronder de aflevering met Zach.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!