Chantal Janzen Beeld © ANP

Chantal Janzen onzeker over uiterlijk: 'Soms wel eens jaloers'

30 november 2020 15:09

Het leven van Chantal Janzen (41) lijkt zo goed als perfect, maar ook de meest geliefde presentatrice van Nederland heeft zo haar onzekerheden. Zo is Chantal bijvoorbeeld wel eens onzeker over haar uiterlijk.

"Ik kan wel jaloers zijn"

Dat vertelt Chantal in een video op haar YouTube-kanaal, waarin ze praat met haar goede vriend Leco van Zadelhoff. Daarin praten ze onder meer over hun uiterlijk. Zo noemt Chantal zichzelf wel ijdel op het gebied van werk. "Als ik werk moet het er ook wel uitzien zoals ik dat wil", vertelt ze. "Ik denk niet van: doe maar wat en dan ga ik voor de camera staan", legt ze uit.

Leco vindt Chantal helemaal niet ijdel. "Ik vind jou op werkgebied heel professioneel. Je weet wat je wil", vertelt hij. En ook in haar privéleven vindt de stylist zijn goede vriendin allesbehalve ijdel. "Privé ben jij heel verzorgd. Dat is een mooier woord."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Chantal Janzen deelt aandoenlijke familievideo: 'Trots'

Ondanks dat Chantal er voor haar werk altijd tiptop uitziet, is ze nog wel eens onzeker als ze voor de spiegel staat. "Ik ben tevreden", vertelt de presentatrice. "Maar ik kan wel eens jaloers zijn op een andere vrouw. Niet op het nare af, hoor." Zo zou Chantal er bijvoorbeeld wel uit willen zien als Hailey Bieber. "Daar kan ik wel jaloers op zijn, maar niet dat ik thuis zit te janken, hoor."

Laatst spraken Chantal en Leco met RTL Boulevard over hun innige vriendschap, die al jaren duurt. Alles daarover zie je in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Leco steekt kwastje voor botox-gebruik bij goede vriendin Chantal

Leco steekt kwastje voor botox-gebruik bij goede vriendin Chantal

02:30

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!