Beeld © RTL

Gooische Moeder Pauline doet boekje open over ruzie met Bo

30 november 2020 15:40

Het is weer als vanouds tussen de Gooische dames Paulien Wingelaar (34) en Bo Wilkes (34), maar dat is niet altijd zo geweest. In 'Echte Gooische Moeders' werd al duidelijk dat de twee een hobbelige geschiedenis hebben, maar in een interview met 'LINDA.' duikt Pauline in deze geschiedenis.

"Het is niet alleen zakelijk, maar ook privé"

Pauline, Bo, Kimberly, Florine en Leslie leggen hun leven opnieuw vast voor de Videoland-serie Echte Gooische Moeders. Volgens Pauline is er niks veranderd: "Uiteindelijk gaan de camera’s aan en gaan we gewoon weer los. (…) Ik ben me bewust van mijn verantwoordelijkheid. Het gaat nu niet meer alleen om mezelf: ook mijn kinderen en man zijn erbij betrokken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Surprise: Echte Gooische Moeder Florine krijgt enorm cadeau

De onderlinge band tussen de dames is niet veranderd, al hadden Pauline en Bo een tijdje bonje. "Dit ligt ook alweer ver achter ons. We hebben het contact weer opgepakt toen ik in verwachting was van m’n eerste. Ik belde haar met het nieuws en ze zei: 'Dat lul je, ik ook!' Het was direct weer als vanouds."

De nieuwe serie is een groot succes, maar of er ook een tweede seizoen komt is nog niet bekend. "Nou ik kan je vertellen: er zijn nu wel wat ontwikkelingen waarvan wij al hebben gezegd dat het mooi zou zijn voor seizoen 2, maar verder hebben we het er nog niet over gehad. Het zou zeker leuk zijn, ik heb er lol in. Het is niet alleen zakelijk, maar ook privé."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo zien de overige Echte Gooische Meisjes er nu uit

De dames kunnen in ieder geval goed met elkaar lachen én zorgen ook bij de kijkers ervoor dat de lachspieren worden getraind. Hieronder zie je enkele hilarische uitspraken van de dames.

De meest hilarische uitspraken van de Echte Gooische Moeders

01:24

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!