Beeld © ANP

Marco Borsato's zoon Luca treedt in zijn voetsporen

30 november 2020 16:05

Het lijkt erop dat Nederland binnenkort weer een bekende muzikant rijker is. Luca Borsato, die vandaag zijn 22e verjaardag viert, zal binnenkort namelijk zijn muziek met de wereld delen. Dat verklapt zijn moeder Leontine (52).

"We kunnen niet wachten"

Dat doet Leontine in een bericht op haar Instagram, waarmee ze haar zoon feliciteert met zijn verjaardag. 'Lieve Luca, van harte gefeliciteerd met je 22ste verjaardag mooie lieve schat!' begint Leontine. Vervolgens verklapt ze dat haar zoon binnenkort muziek uit gaat brengen. 'We kunnen niet wachten op dat jij jouw mooie muziek en stem gaat delen met anderen. Wat heb jij een mooie ontwikkeling meegemaakt op persoonlijk én muzikaal vlak', besluit Leontine.

Met het uitbrengen van zijn eigen muziek, treedt Luca uiteraard in de grote voetsporen van zijn vader Marco, die sinds de Soundmix show tientallen jaren geleden niet is weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Leontine Borsato verrast volgers met compleet nieuwe look

Voor Marco en Leontine is 2020 uiteraard een veelbewogen jaar. In de video hieronder blikt Leontine terug op wat er allemaal is gebeurd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!