Beeld © ANP

Maxime Meiland weet het zeker: 'Wil met Leroy samenwonen'

01 december 2020 18:30

Maxime Meiland is helemaal in de wolken met haar grote liefde Leroy. De twee hebben al een tijdje een serieuze relatie en Maxime is wel klaar voor de volgende stap. In de nieuwste 'Beau Monde' vertelt ze uitgebreid over haar toekomstplannen.

"We hebben het zó leuk samen"

Voor Maxime worden het heel speciale feestdagen, want het is de eerste keer met 'haar' Leroy: "Het is mijn eerste kerst met Leroy, dat maakt het extra gezellig voor mij. Ik ga ook naar zijn familie, die zeiden al jaren tegen hem: ‘Wanneer kom jij nu eens met iemand thuis met kerst?’"

Toch is de eerste ontmoeting met haar nieuwe schoonouders al achter de rug. "De eerste ontmoeting met zijn ouders vond ik wel spannend, maar ik voel me inmiddels zo op mijn gemak bij hen dat ik alleen maar zin heb in Kerstmis samen." Ook trotse vader Martien kijkt uit naar een volle tafel met kerst: Het wordt dit jaar extra gezellig met de beide jongens erbij. Ik vind dat je kerst met het hele gezin moet vieren, anders voelt het niet compleet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland openhartig over stoppen met Chateau Meiland

Hoewel Maxime momenteel volop geniet van de liefde tussen haar en Leroy, hoopt ze dat dat volgend jaar ook nog zo is. "Ik hoop dat volgend jaar alles net zo goed blijft gaan met Lee, we hebben het zó leuk samen. Ik woon net in Hengelo, maar ik zou ook met hem willen samenwonen. Dus wie weet, eind volgend jaar."

Martien heeft zijn nieuwe schoonzoon al omarmd, zo vertelde hij eerder al aan RTL Boulevard.

Het hele interview met de familie Meiland lees je in de nieuwst Beau Monde. Deze ligt vanaf morgen in de winkels. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!