Beeld © ANP

Mary Trump komt met tweede boek over oom Donald Trump

02 december 2020 03:50

Mary Trump, het nichtje van de Amerikaanse president Donald Trump, baarde half juli veel opzien toen ze haar boek 'Too Much And Never Enough' uitbracht. Hierin gaf de Trump-telg een zeer persoonlijk inkijkje in het leven van de Trumps door de jaren heen. Daarop komt nu een vervolg, meldt Page Six.

Mary's nieuwe boek krijgt de titel The Reckoning en verschijnt in juli 2021. Ook nu zal ze de nodige 'sleaze & dirt' over haar beroemde oom Donald en hun familie uit de doeken doen. Volgens haar is haar oom 'een levensgevaarlijke gek, die geen enkel middel schuwt om zijn zin te krijgen'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil Wayne en vriendin weer samen na Trump-'rel'

Nadat Mary's boek afgelopen zomer verscheen, reageerde president Trump via Twitter. Volgens hem zouden de twee al jaren geen contact meer hebben en 'was dit een wanhopige poging om over zijn rug geld te verdienen'. Mary is een afgestudeerde klinische psycholoog en beschreef het gedrag van haar oom ook vanuit een professioneel standpunt.

Trump is de dochter van Fred Trump Jr., een van de broers van de president. Fred overleed in 1981 nadat hij een hartaanval kreeg, die veroorzaakt werd door alcoholisme. Mary was toen 16 jaar oud.

Donald Trump zal in januari het Witte Huis moeten verlaten, maar heeft daar nu al grijze haren van. Hieronder zie je er alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!