André, Monique en kleine Dré Beeld © ANP

André en Monique zetten er een punt achter: 'Geen nieuwe serie'

02 december 2020 08:14

André Hazes (26) en Monique Westenberg (42) stapten enkele jaren geleden in de voetsporen van de familie Pfaff. Het stel heeft namelijk hun leven met de SBS-kijkers gedeeld in 'Ik Haal Alles Uit Het Leven', maar na drie seizoenen is de koek op zo vertelt de zanger in 'De Telegraaf'.

"Monique en ik willen André ook beschermen"

André maakt momenteel furore in België als coach in The Voice Senior, samen met Sam Gooris. Die laatste is jarenlang gevolgd in de realitysoap De Pfaffs, maar André moet hier niet meer aan denken. Hij en Monique zijn drie seizoenen lang gevolgd door de camera's en hebben hun hele leven gedeeld met de kijkers, maar dat is voorbij. "Na drie seizoenen vond ik het wel genoeg, de hele tijd een camera achter je aan. En Monique en ik willen André ook beschermen, dus houden we hem nu meer uit de media."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes verafschuwt leeftijdsverschil tussen vader en moeder

Het is spijtig dat de serie geen vervolg krijgt, want er speelt genoeg in het leven van de 'Leef'-zanger. Zoals de altijd voortkabbelende ruzie met moeder Rachel. Zij zelf vindt het nu wel welletjes, dat zie je hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!