Chrissy Teigen Beeld © Getty Images

Chrissy Teigen neemt eerste douche sinds miskraam

2 december 2020 11:48

Het zijn een paar verdrietige maanden geweest voor Chrissy Teigen (35). Het model verloor in oktober haar zoontje Jack. Sindsdien heeft de vrouw van John Legend (41) niet meer gedoucht, vertelt ze op Instagram Stories.

"Het was voor mij niet mogelijk om daadwerkelijk te stáán in de douche"

Wat eigenlijk de mooiste periode van haar leven had moeten zijn kwam tot een abrupt einde voor Chrissy. Begin oktober verloor het model haar derde kindje, Jack. De miskraam is haar niet in de koude kleren gaan zitten. "Ik heb net voor het eerst in twee maanden gedoucht", vertelt ze op haar Instagram Stories. Maar hygiënisch is ze nog altijd. "Ik ging steeds in bad, omdat ik het niet aankon om in de douche te staan. Het was voor mij niet mogelijk om daadwerkelijk te stáán in de douche." 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Chrissy Teigen ziet licht aan het einde van de tunnel na miskraam

Chrissy werd afgelopen maandag 35 en grijpt het moment aan om haar volgers te bedanken voor hun steun en te vertellen hoe het met haar gaat. "Ik voel me heel, heel goed", aldus Johns echtgenote. "Ik voel me heel helder en goed (...) Het is een wilde rit en reis geweest en ik ben blij dat ik weer terug ben." Al eerder liet ze weten dat wanneer ze 'oud en grijs' is, ze 'terug zal kijken op deze periode als de meest brute, uitputtende, verdrietige, fysiek uitdagende, mentaal pijnlijke paar maanden' van haar leven. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Chrissy Teigen zit in een 'depressief gat' na miskraam

John en Chrissy zijn de ouders van Luna (4) en Miles (2). Vlak voordat het model aangaf voor de derde keer zwanger te zijn, liet ze weten haar borstimplantaten te willen verwijderen. In de video hieronder zie je waarom ze dat eigenlijk niet durfde. 

Chrissy Teigen durft borstimplantaten niet te verwijderen

05:00

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!