Monica Geuze Beeld © ANP

Monica Geuze: 'Ik sta niet te springen om vaccin te nemen'

2 december 2020 13:28

Het is misschien wel een van de meest besproken onderwerpen dezer dagen: het coronavaccin. Deze vaccins zijn bijna gereed, maar Monica Geuze (25) vertelt in een YouTube-video dat ze er niet bepaald om staat te springen.

"Ik vind dat het ieder zijn eigen keuze moet zijn"

Monica neemt tegenwoordig naast haar vlogs, ook zogeheten mukbangs op. Dit zijn filmpjes waarbij Monica en Danique, een goede vriendin van haar, al etend vragen beantwoorden. Een van die vragen is of de dames het vaccin nemen. "Ik sta er niet om te springen. Zolang je niet in de risicogroep valt, dan vind ik dat het ieder zijn eigen keuze moet zijn", vertelt Monica. Danique: "Het is dubbel, want het is in collectief belang dat je het wel doet. Maar als je naar jezelf kijkt, dan zou ik het niet willen voorlopig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze op oorlogspad: 'Mensen zijn op zoek naar sensatie'

"Ik weet niet wat de gevolgen op de lange termijn zijn", vult Monica aan. "Stel dat je er onvruchtbaar van wordt, dat maakt voor iemand van 50 niet zoveel uit. Maar voor ons wel. Je wil niet dat de hele wereld een soort van Tsjernobyl wordt. (…) Natuurlijk weet je dat ze er alles aan doen om dat vaccin zo veilig mogelijk te maken. En daar heb ik ook alle vertrouwen in, maar ik vind het wel wat."

Monica hekelt daarnaast de verschillende complottheorieën rondom het vaccin. "Sommige mensen zeggen dat het een groter plan is. Of dat ze je bankrekening kunnen inzien", lacht ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze en vriend denken al aan kopen van huis

Monica denkt ondertussen nog rustig na over een gezinsuitbreiding. Hieronder zie je er alles over.

Verliefde Monica bezig met broertje of zusje voor Zara-Lizzy?

00:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!