Orgel Joke Beeld © Instagram @orgeljoke

Orgel Joke krijgt concurrentie van Canadese viral-hit

02 december 2020 14:52

Orgel Joke pingelde er lekker op los aan het begin van de coronacrisis en wist daarmee een heleboel fans te vergaren. Maar de 70-jarige internetsensatie krijgt nu concurrentie van een Canadese viral-hit.

"Dit heeft mijn hele dag gemaakt"

Het is een succesvol jaar voor Orgel Joke. De 70-jarige pakte haar instrument er weer bij om mensen te vermaken tijdens de eerste maanden van de coronacrisis. Dat bleek een behoorlijk succes te zijn, waarbij ze bij meerdere tv-programma's te gast was en op internet duizenden fans vergaarde. Maar nu ligt er concurrentie op de loer: de Canadees Damien Robitaille is minstens zo'n internetsensatie als onze Orgel Joke. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Fred van Leer krijgt ode van Orgel Joke

'Na uren opnemen is het eindelijk gelukt om een foutloze video te maken', laat Damien weten op Twitter. Ook biedt hij zijn excuses aan voor zijn hondje Suki die gedurende het filmpje te zien is op de achtergrond. Damiens vertolking van het nummer 'Pump Up The Jam' oogst hem veel lof. 'Ik hou ervan', aldus één fan. 'Dit heeft mijn hele dag gemaakt', laat een ander weten. De video heeft tot op heden al meer dan 2.6 miljoen views weten te vergaren. 

Speciaal voor Woningsdag ging Orgel Joke achter haar keyboard zitten om het Wilhelmus ten gehore te brengen. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!