Sylvie Meis Beeld © Getty Images

Sylvie weigert joggingbroek: zelfs tijdens chemo was ik sexy

02 december 2020 21:16

Geen 'business on top, casual on the bottom' voor Sylvie Meis (42). De voormalig voetbalvrouw moet er niet aan denken. "Zelfs tijdens mijn chemotherapie was ik niet niet-sexy", spreekt ze zich uit in de nieuwste 'Grazia'.

"Ook daarin vind ik het belangrijk dat je je vrouwelijk en mooi blijft voelen"

Vanaf 9 december kunnen we er allemaal net zo verleidelijk bijlopen als La Meis, want dan ligt haar nieuwe lingeriecollectie in de schappen. Hoewel volgens Sylvie de juiste kleding of lingerie kan benadrukken hoe sexy iemand is, zit 'sexiness' vooral in je zelfbewustzijn. De blondine noemt het dan ook niet voor niets een 'state of mind'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Zó loop jij er net zo sexy bij als Sylvie Meis in de slaapkamer

"Natuurlijk, als ik tijdens mijn chemo net vijftig keer overgegeven had, voelde ik me niet zo sexy, laat dat voorop staan. Maar ook daarin vind ik het belangrijk dat je je vrouwelijk en mooi blijft voelen", vertelt ze in het tijdschrift. "Ik zou bijna zeggen: it’s a women’s right. Daarom weiger ik ook die grote stomme joggingbroeken aan te trekken. Dat wil ik helemaal niet."

De Insta-babe met 1,4 miljoen volgers doet in het blad ook uitgebreid verslag van de mooiste dag van haar leven. Opvallend detail: haar man Niclas had geen idee wie ze was toen ze elkaar voor het eerst zagen. "Hij wist dondersgoed dat Sylvie Meis bestond, alleen had hij die link niet gelegd", legt de presentatrice uit. "Tot de dag van vandaag zegt hij: ‘Als ik geweten had wie je was, en wat je allemaal hebt gedaan en bereikt in je leven, dan had ik nooit zo zelfbewust naast je gezeten van: ik ga je de wereld laten zien.'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis onzeker: 'Weet niet of ik kerst met Damián vier'

Sylvie benoemt ook nog even kort de feestdagen, die er dit jaar onzeker uitzien voor de Duitse ster. Sylvie: "We gaan ervoor om iedereen te zien: Damián, mijn ouders, mijn broer Marcel en zijn echtgenoot. Het hangt helemaal af van de regels tegen die tijd. Bij mijn ouders in België bijvoorbeeld mag er momenteel maar één persoon op bezoek. Dan kan je al geen kerst vieren met je gezin."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Estavana Polman: 'Damián is een geweldige bonuszoon'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!