Beeld © ANP

Wilde verhalen van ex-vrouw Phil Collins uit rechtszaak geschrapt

03 december 2020 13:09

De wilde verhalen die de ex-vrouw van Phil Collins (69) sinds hun scheiding over hem de wereld in slingert, moeten worden verwijderd uit de rechtszaak waarin de twee verwikkeld zijn. Een rechter ging woensdag akkoord met een verzoek daartoe van de advocaten van de zanger, meldt de 'New York Post'.

Phil en Orianne trouwden in 1999 en kregen twee zoons, maar scheidden in 2008. In 2015 kwamen ze weer bij elkaar. In oktober probeerde de zanger Orianne uit hun huis in Miami te zetten, omdat hij erachter was gekomen dat ze deze zomer getrouwd is met een andere man. Zij weigert de woning te verlaten, en stelt dat Phil haar ooit de helft van het huis heeft beloofd. De villa is zo'n 40 miljoen dollar waard.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-vrouw Phil Collins gaat alsnog verhuizen

In de rechtszaak rond haar deel van het huis heeft Orianne documenten ingediend waarin ze claimt dat Phil in hun laatste jaren samen maandenlang niet douchte, zijn tanden nooit poetste, te veel dronk en niet meer in staat was seksueel te presteren. Omdat zij niet getrouwd zijn, gaat de rechtszaak echter puur om het eigendom van het huis. De rechter kwam daardoor woensdag tot de conclusie dat de claims niet relevant zijn en dus uit de zaak geschrapt moeten worden.

Alles over de ietwat ordinaire scheiding zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!