Beeld © ANP

Marieke Elsinga droomt over Luuk Ikink

3 december 2020 11:02

De carrières van Marieke Elsinga (34) en Luuk Ikink (37) lopen behoorlijk synchroon. Ze begonnen hun loopbaan allebei bij de radio, stonden achter de desk van 'RTL Late Night' en schitteren nu allebei bij RTL Boulevard. Hun levens zijn zelfs nog iets meer verweven nu Marieke zelfs over Luuk droomt.

"Ik bleef ook eten"

Op Instagram Stories van Marieke vertelt de presentatrice dat ze vannacht heeft gedroomd over collega Luuk én zijn vrouw Simone. 'Ik heb gedroomd dat ik op visite was bij Luuk Ikink en zijn vrouw', schrijft Marieke. Het duo ging een scène opnemen voor het Sinterklaasjournaal. Vervolgens werd de droom nóg wilder. 'Ik bleef ook eten. Simone maakte een tosti voor me met heel veel krokante kaas en maar één boterham', aldus Marieke.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Marieke Elsinga betaalt zich scheel na verkeersblunder

De droom riep veel vragen op bij Marieke, vertelt ze in haar Stories. 'Want waarom zou je een tosti maken met maar één boterham, zodat de kaas open en bloot ligt?'

Normaal gesproken droomt Marieke waarschijnlijk niet over Luuk, maar over haar nieuwe vlam. In de video hieronder vertelt Marieke over haar grote liefde.

Marieke over nieuwe liefde: 'We zijn hartstikke gek op elkaar'

00:52

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!