Miley Cyrus: 'Hou nog steeds heel veel van Liam Hemsworth'

3 december 2020 12:43

Miley Cyrus (28) heeft in een interview met Howard Stern verteld dat er te veel conflicten waren in haar huwelijk met Liam Hemsworth (30). Wel houdt Miley nog altijd heel veel van haar ex-partner.

"Het was een hele publiekelijke break-up"

In het interview vertelt Miley dat ze graag wil dat er rust is als ze thuiskomt. "Ik hou niet van drama of ruzie", legt ze uit. Miley en Liam gaven elkaar het jawoord in december 2018. Nog geen jaar later, in augustus 2019, maakten de twee bekend te gaan scheiden. De twee begonnen in 2009 met daten nadat ze elkaars tegenspelers waren in de film The Last Song. Ze kregen al gauw een relatie, maar in de tussenliggende jaren gingen ze meerdere malen uit elkaar.

In augustus vorig jaar liet het stel aan People weten dat hun wegen definitief scheidden. "We hebben besloten dat dit het beste voor ons is, als we ons focussen op onszelf en onze carrières."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Miley Cyrus wijt terugval aan pandemie

Ruim een jaar later is Miley nog stapelgek op Liam, ook al had ze na hun scheiding al snel een andere relatie: eerst met Kaitlynn Carter, erna met Cody Simpson. "Ik zal altijd van Liam houden. Heel veel." Het deed haar dan ook veel pijn om definitief de relatie te beëindigen. "Het was een hele publiekelijke break-up, van een relatie die meer dan tien jaar duurde. Het voelt als de dood als je iemand verliest van wie je zo houdt."

Inmiddels is Miley weer vrijgezel. Toen zij en Liam net definitief uit elkaar waren, schreef de zangeres een nummer over haar tijd met de acteur. Je ziet en hoort er alles over in de video hieronder.

Miley Cyrus geeft met single antwoord op haar breuk met Liam

03:10