Mart Smeets Beeld © ANP

Lang Leve De Liefde-kijkers verward: 'Is dat Mart Smeets?'

03 december 2020 15:57

De kijkers van 'Lang Leve de Liefde' moesten even twee keer met hun ogen knipperen toen ze gisteravond inschakelden op het programma. Terwijl kandidaten Matthijs en Ans aan hun 24 uur durende date begonnen, konden kijkers Matthijs' overeenkomsten met Mart Smeets maar moeilijk negeren.

"Ach, Mart Smeets doet ook mee"

In Lang Leve de Liefde brengen twee vrijgezellen minimaal 24 uur met elkaar door. Dit alles om te ontdekken of ze de ware voor elkaar zijn, maar soms loopt het gewoon niet zo lekker. Zo blijkt ook uit de promo van de aflevering van vanavond. Daarin volgen we Matthijs en Ans die een discussie hebben. Matthijs vindt dat Ans hem in de rede valt en zegt daar wat van. Bij Ans valt dit niet in goede aarde; de tranen schieten haar zelfs in de ogen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

‘Keukenprins’ in Lang Leve de Liefde serveert mislukt ontbijt

Op Twitter reageerden de kijkers verrast op Mart, ehm, Matthijs. 'Mart Smeets in the house', schrijft iemand. 'Ach, Mart Smeets doet ook mee', schrijft een ander. 'Matthijs is een kloon van Mart Smeets en Youp van het Hek', vindt een derde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lang Leve de Liefde-kandidaat maakt geen indruk met ontbijt op bed

De échte Mart Smeets zou natuurlijk aan de speciale BN'er-editie van First Dates hebben meegedaan. Hieronder zie je daar alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!