Beeld © ANP

Nog onduidelijk wanneer Boer zoekt Vrouw terugkeert

03 december 2020 15:33

KRO-NCRV is niet van plan het populaire programma 'Boer zoekt Vrouw' in 2021 in een aangepaste corona-versie te gaan maken. Dat laat de omroep weten aan het ANP.

"Op 1,5 meter afstand is verliefd worden"

De omroep plaatste deze week een eerste oproep op haar website om nieuwe boeren voor de datingshow te werven. Maar wanneer de opnames plaatsvinden, is nog niet bekend. Het is in principe niet de bedoeling dat er een aangepaste versie van de NPO-hit gaat worden gemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrijgezelle boer(inn)en gezocht! Boer zoekt Vrouw komt terug

"De coronapandemie is ook van invloed op een nieuw seizoen Boer zoekt vrouw, daarom kunnen we nog geen exacte uitzenddatum geven", legt een woordvoerder uit. "Op 1,5 meter afstand is verliefd worden, is lastig en dat is nu net precies wat we met Boer zoekt Vrouw hopen te bereiken."

Het is niet duidelijk wanneer de omroep een beslissing neemt. Dit zal mede afhangen van de ontwikkelingen op het gebied van de coronaregels en de mogelijke beschikbaarheid van een vaccin. Boer zoekt vrouw is vanaf 2004 een van de grote kijkcijferkanonnen van de NPO.

Er zijn inmiddels elf seizoenen geweest. De 2020-reeks werd al opgenomen voordat de wereld in lockdown ging vanwege het coronavirus.

Dit laatste seizoen was echter geen succesvolle. Weinig stelletjes zijn er overgebleven, en onlangs werd bekend dat ook Annemiek weer vrijgezel is. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!