Beeld © ANP

Jörgen Raymann stopt na vier jaar met programma op BNR

03 december 2020 19:02

Jörgen Raymann (54) stopt met het radioprogramma 'Ask Me Anything' op BNR Nieuwsradio. Eind december presenteert hij zijn laatste show, maakte de zender donderdag bekend.

"Vanaf januari ga ik op zoek naar nieuwe uitdagingen in het nationale en internationale bedrijfsleven en daar kijk ik met een glimlach naar uit"

Vanwege een reorganisatie bij BNR verdwijnt het programma van Jörgen. "De veranderingen bij BNR betekenen ook voor mij dat het avontuur hier stopt", zegt hij. "Vanaf januari ga ik op zoek naar nieuwe uitdagingen in het nationale en internationale bedrijfsleven en daar kijk ik met een glimlach naar uit."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Actie Jörgen Raymann voor Suriname zamelt gigabedrag in

In Ask Me Anything stelde Jörgen vier jaar lang prangende vragen van luisteraars aan experts binnen een bepaalde actuele thematiek. Het heeft hem veel geleerd over de meest uiteenlopende onderwerpen, zegt hij. "Luisteren is belangrijk, goede vragen stellen ook. Dat is waar het bij Ask Me Anything om draaide en ik heb met veel plezier vele luisteraars aan de lijn gehad die daar zeer bedreven in zijn."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!