Maxime Meiland Beeld © ANP

Maxime Meiland zegt blonde lokken vaarwel en gaat voor rood

03 december 2020 21:06

Maxime Meiland (25) sluit het sombere jaar af op positieve voet. De 'Chateau Meiland'-ster heeft zichzelf laten versieren en komt er met een heel andere look weer uit. Op Instagram onthult ze haar grootse transformatie.

"Net als rode wijn"

De blonde lokken zijn kenmerkend voor de hysterische Meilandjes, maar een familielid doet niet meer mee. Maxime heeft haar coupe soleil ingeruild voor een kort pittig kapsel, blijkt uit haar nieuwe Instagram-kiekje. 'Nou meid, ik ben toch voor een nieuwe look gegaan!' schrijft de realityster bij de zwoele foto. De Chateau Meiland-persoonlijkheid gaat tegenwoordig met een rossige haardos door het leven. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland en vriend zetten de bloemetjes buiten

De nieuwe verschijning van Maxime valt in ieder geval goed in de smaak bij haar volgers. 'Winterlook. Net als rode wijn', vindt haar vader Martien, die wel fan is van de likeurkleurige coiffure van zijn dochter. 'Staat je goed', vindt een andere liefhebber. 'Wat een beauty!' aldus een derde. 'Heel leuk', 'Vond blond mooier' en 'Top' klinkt het verder in de reacties. 

Het zal even wennen zijn voor Claire, de dochter van Maxime, die haar alleen kent met haar blonde coupe. Maar met Maxime's sinterklaasboek bij de hand, is Claire het vast snel vergeten. In de video hieronder vertelt Maxime over haar literaire onderneming. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!