Beeld © ANP

Rihanna en A$AP Rocky weer samen gespot

4 december 2020 02:56

Nadat Rihanna (32) eerder deze week in New York gezien werd met A$AP Rocky (32), toen ze samen met een aantal andere vrienden uit eten gingen, zijn de twee nu opnieuw in elkaars gezelschap gespot. Gehuld in dikke winterjassen, en met een muts en mondkapje op, werden 'RiRi' en Rocky door fotografen gekiekt. Dit meldt 'TMZ'.

Rihanna en Rocky zijn al sinds 2013 met elkaar bevriend, toen hij de openingsact was tijdens haar Diamonds World Tour. Die vriendschap is al die tijd gebleven, wat zelfs uitmondde in een nieuwe samenwerking toen Rihanna Rocky als een van haar modellen vroeg voor haar Fenty Skin beautylijn.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rihanna en A$AP Rocky samen gespot in New York

Het feit dat ze de afgelopen dagen veelvuldig samen gezien zijn, wakkert de geruchten dat ze 'iets' zouden hebben alleen maar meer aan. "Ri en Rocky hebben altijd chemie met elkaar gehad, maar waren gewoon hele goede vrienden omdat zij een langdurige relatie had. Maar nu die voorbij is staat niks hen meer in de weg. Rocky heeft haar altijd te gek gevonden, maar respecteert hun vriendschap en wil die niet op het spel zetten. Maar je ziet gewoon dat er 'iets' is tussen die twee," aldus een bron.

Rihanna en Rocky werden in december 2019 voor het eerst samen gezien op de rode loper van de Fashion Awards in Londen. Vlak daarna vierden ze met wat vrienden oud en nieuw in New York.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!