Billie Eilish cancelt tour en geeft fans geld terug

4 december 2020 04:56

Billie Eilish (18) heeft haar fans moeten teleurstellen door hen te laten weten dat ze haar tour niet kan voortzetten. De zangeres, die begin dit jaar flink in de prijzen viel bij de Grammy's, had haar concertreeks al eerder uitgesteld en verzet, maar ziet vanwege het aanhoudende coronavirus simpelweg geen manier meer om de geplande tour af te maken. Dit laat ze weten via Twitter.

"We hebben echt naar alle opties gekeken"

'Hi guys, ik had jullie zo graag willen zien dit jaar. Ik mis het optreden voor jullie enorm en had gewild dat het anders was. We hebben echt naar alle opties gekeken om het toch door te laten gaan, maar het gaat 'm niet worden. Ik weet dat jullie lange tijd hebben vastgehouden aan de eerder gekochte kaarten, maar het lijkt ons het beste om jullie je geld terug te geven', aldus Billie.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Billie Eilish slaat alarm over klimaat: 'De wereld sterft'

'Houd de aankomende week je email goed in de gaten, want we versturen informatie over hoe je je geld kunt terugkrijgen. En zodra het weer veilig is om op te treden dan hoor je dat uiteraard ook. Ik hou van jullie, blijf veilig en gezond, drink veel water en draag alsjeblieft een mondkapje.'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!