Beeld © YouTube Robbert Rodenburg

Mascha openhartig over seksleven: 'Ik sta overal voor open'

4 december 2020 12:35

Mascha Feoktistova (34) deelt op haar YouTube-kanaal alles over haar leven. Ook haar seksleven komt voorbij en ze maakt er geen geheim van dat zij en haar partner aan trio's doen. In de YouTube-serie 'Open Kaart' van Robbert Rodenburg (22) vertelt ze er openhartig over.

"Dat zit er niet in momenteel"

De YouTube-ster vertelt in de video dat seks na de bevalling op een laag pitje stond. "Dat zat er even niet in. We hebben wel seks, maar minder dan daarvoor. Je bent zo kapot na een dag met een baby. Je moet het iets meer plannen." Robbert begint over haar video waarin ze vertelt dat zij en haar man aan trio's doen. "Dat zit er niet in momenteel", grapt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mascha en Gregor over bevalling: 'Ze was van top tot teen blauw'

"Voorlopig even niet", vervolgt ze als Robbert vraagt of zij en Gregor dat weer willen gaan doen. "Maar mocht alles ooit weer terugkomen naar hoe het was, dan misschien wel. Ik ben wel experimenteel. Ik sta wel open voor nieuwe dingen proberen." Mascha heeft veel wisselende reacties gekregen op de video. "Ik heb ook veel berichtjes gekregen van mensen die het heel interessant vonden. Als je er iemand mee kunt helpen, dan is dat fijn."

Robbert wil graag alle details weten en vraagt op de vrouw af of zij alleen maar met een vrouw erbij seks heeft gehad. "Dat is eigenlijk zo gekomen. Het was toevallig altijd met een vrouw. Het lijkt me wel interessant met een man erbij, maar het lijkt me lastig qua dynamiek. (…) Ik ben niet biseksueel, maar ik heb wel altijd gezegd dat ik val op alles. Ik vind ook dat een coming-out niet echt nodig is tegenwoordig. Ik heb nog nooit een crush gehad op een vrouw, maar wie weet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mascha geeft baby-update: 'We moeten voorzichtig blijven doen'

Mascha is onlangs trotse moeder geworden van de kleine Mila. Nadat ze bekendmaakte dat ze in verwachting was, zocht RTL Boulevard haar op.

Beautygloss-Mascha overweldigd door reacties op zwangerschap

03:13

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!