Beeld © Getty Images

Justin en Hailey Bieber zijn klaar met online haatreacties

4 december 2020 14:09

Justin (26) en Hailey Bieber (24) hebben op hun social media een duidelijk statement geplaatst over de vele online haatreacties die vooral Hailey te verwerken krijgt. Fans van Selena Gomez (28), de ex van Justin, maken het leven van Hailey namelijk behoorlijk zuur. En daar is het echtpaar klaar mee.

"Het is lastig om de betere persoon te zijn"

Momenteel circuleert er een filmpje op het internet waarin een fan van Selena vertelt dat Justin het allemaal veel beter voor elkaar had toen hij nog met zijn ex was. Ze roept dan ook op nare reacties te posten onder video's van Hailey. Justin besloot dit filmpje te delen op zijn Instagram Stories. 'Zodat mensen een idee krijgen van wat wij elke dag naar ons hoofd geslingerd krijgen', legt hij uit. 

Voor de zanger is het moeilijk om zijn woede te bedwingen. 'Het is lastig om de betere persoon te zijn als ik dit soort mensen de persoon van wie ik het meest hou pijn zie doen.' Toch kiest Justin ervoor om netjes te blijven. 'Ik bedacht me hoe ellendig het leven van deze persoon moest zijn. Dat ze haar tijd steekt in het kleineren van anderen.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Justin Bieber: 'Ik wil zoveel mogelijk kinderen met Hailey'

Ook Hailey reageert op de persoon in het filmpje. 'Normaal reageer ik niet op zulke dingen omdat ik mezelf wil beschermen', legt ze uit. 'Maar dit heeft een level van haat dat ongezond en treurig is. Ik zou iemand in geen miljoen jaar toewensen om zo behandeld te worden.'

Justin en Hailey vormen al een tijdje een droomkoppel en zijn inmiddels ook al een poos getrouwd. In de video hieronder zie je alles over hun sprookjesachtige relatie.

Alles over de droomrelatie van de Biebers

01:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!