Gerard Joling Beeld © ANP

Gerard Joling had corona en 'zat een dag op de wc'

6 december 2020 11:39

Gerard Joling (60) is een van de vele (bekende) Nederlanders die geveld is door het coronavirus. Dat vertelt hij in gesprek met RTL Boulevard-entertainmentdeskundige Aran Bade. De zanger schroomt niet om in detail te treden over zijn klachten.

"Ik heb het al gehad, zeven weken geleden, en ik ben niet eens ziek geweest"

Het is voor het eerst dat de 'We gaan raket nu'-zanger vertelt dat hij zelf het virus onder de leden had. Waar sommigen last hebben van verkoudheid of zelfs heftige benauwdheid, viel dat bij Gerard zelf mee. Qua klachten had de zanger namelijk weinig te klagen, zo biecht hij in het gesprek. Naar eigen zeggen was hij 'een dag aan de dunne' en hielden de gezondheidsklachten daarmee op.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling reageert op kritiek rondom vakantie op Curaçao

Ook houdt Geer er een bijzondere gewoonte op na. "Ik neem al sinds februari elke dag een kinderaspirine in." Vrienden uit de farmaceutische industrie zeggen dat hij daarmee 3-0 voorstaat als hij het zou krijgen. "Ik heb het al gehad, zeven weken geleden, en ik ben niet eens ziek geweest."

Het hele fragment, waarin Aran langsgaat om huize Joling in kerstsfeer te brengen, zie je vanavond om 18.35 uur in RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

De grappigste momenten van Gerard Joling in The Masked Singer

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!