Ruben Nicolai voor LEGO Masters Beeld © RTL/William Rutten

Déze 10 BN'ers nemen het tegen elkaar op in LEGO MASTERS VIPS

06 december 2020 18:59

Op 26 december barst er weer een ware LEGO-strijd los bij RTL. Maar liefst vijf bekende koppels dragen hun steentje bij tijdens een bijzondere aflevering van 'LEGO MASTERS'. RTL Boulevard mag als eerste de koppels bekendmaken.

Fien Vermeulen en Fernando Halman, Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels, Heleen van Royen en Bart Meeldijk, Moïse Trustfull en Kaj van der Voort en ook Emma Deckers en Christiaan Bauer stropen de mouwen op om te gaan bouwen op 26 december. Onder leiding van presentator Ruben Nicolai zullen ze al hun creativiteit, technische kennis en fantasie in moeten zetten om het beste steentje bij te dragen aan een inspirerend bouwwerk.

Daarmee vragen zij tevens aandacht voor een bijzondere donateursactie van Stichting Het Vergeten Kind voor de bouw van Hotel Heppie Veluwe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

LEGO Masters krijgt kerstspecial mét BN'ers

Als inspiratie voor het fanatasiehotel hebben een aantal kinderen die een moeilijke kindertijd doormaken, tekeningen gemaakt over hoe het hotel in hun dromen eruit zou moeten komen te zien. Gaat het de duo’s lukken om deze tekeningen tot leven te wekken? Welk duo heeft de beste LEGO skills? En wie gaan naar huis met de eeuwige roem? 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruben Nicolai over nieuwe liefde: 'Ik ging voor de bijl'

Eerder werd al bekendgemaakt dat er ook een heuse kinderversie van het programma aankomt. LEGO MASTERS was begin dit jaar een groot succes, hieronder zie je er alles over.

LEGO MASTERS Kerstspecial is op zaterdag 26 december te zien op RTL 4 om 20.00 uur.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!